Snart kan du velge!


September 09, 2019

I September åpner vi to splitter nye kanaler, kanalen Noxx Pluss med kun 50,60,70,70 og 90-talls musikk blandet med country og danseband. Dette blir muligens kanalen for de som liker eldre musikk og kanskje for de eldre også. Kanalen åpner 13. September med åpninggsending fra klokken 20:00 på alle våre kanaler. Det er Glenn Mobakk Amundsen som er musikk-sjef på denne kanalen, mens ansvarlig redaktør er Colin Seterlien. 

Den 21. September åpner også Noxx Hits, her skal det spilles top40 musikk og blandet med hits. Kanalen for de som liker dagens største hits og nyere musikk. Vi gleder oss til å sette de to søster-kanalene til live. Det er også viktig å huske at den originale kanalen Noxx Radio forblir den største og mest viktigste, her vil alle sendinger gå og det vil alltid være variert musikk av alle slag på vår hovedkanal. :) 

Kanalene kommer til å være tilgjengelig fra en og samme nettside, nemlig at du kan velge på avspiller-menyen hvilken kanal du ønsker å høre på. Det vil hele tiden være oppdatert på programmer hvilken kanaler de går på, til enhver tid. Samt at siste spilte funksjonen alltid finner hva slags låter som er spilt på enhver av kanalene. Så her er det mange muligheter, vi håper du vil like våre to nye tilskudd. Det ble ogsa utgitt nyhet denne uken om at Noxx Rock kommer våren 2020 til vårt utvalg av kanaler. Dette gleder vi oss også til!  

Comments(0)

Log in to comment