Nå kommer Noxx Radio Pluss!


August 28, 2019

Om noen få uker lanserer vi vår søsterkanal Noxx Radio Pluss. På denne kanalen kommer det kun til å gå 70,80 og 90-talls musikk søgnet rundt. Samt skandinavisk, country og danseband! Denne kanalen blir en satsning for de eldre, og vi håper folk kommer til å bruke den. Den har fått fargen mørkeblå, dette for å skille kanalene våres fra hverandre. Det er viktig å presisere at vår originale kanal Noxx Radio ( Hovedkanalen ) med den grønne logoen blir som før, og skal ta størst plass av alle kanalene våres. Hovedkanalen våres spiller i dag musikk fra 70 tallet og opp til dagens største hits, med trykk på nyere låter og en veldig god variasjon. 

Alle våre sendinger kommer fortsatt til å gå på vår hovedkanal, og alle kanalene våres kommer til å være tilgjengelig på en og samme nettside. Nemlig nettsiden du er kjent med i dag. Man kommer til å kunne velge hvilken kanal man vil høre på øverst på avspiller-baren våres. 

Kommer det til å bli reklame på Noxx Radio Pluss?

" I første omgang, kommer det ikke til å bli reklame på vår pluss kanal. Men i framtiden kan det hende våre søsken-kanaler vil få reklame siden vi må finansiere prosjektet da det nå blir enda større", sier kanalens eier og redaktør Colin Kim-Thomas Seterlien. 

Vil radiovertene sende på alle kanalene?

Nei, i hovedsaken skal alle sendinger vi har på programmet i dag kun sendes på Noxx Radio. Men vi åpner for at det senere kommer egne sendinger på Noxx Radio Pluss og våres fremtidige kanaler. 

Hvorfor åpnes en pluss kanal?

Vi ser at nettradio er en voksende radio-plattform, derfor ønsker vi også å være tilgjengelig på denne plattformen for de eldre som liker denne typen musikk. 

Comments(0)

Log in to comment