Lunsjklubben starter mandag!


August 24, 2019

På mandag er det klart for etterfølgeren til det tidligere programmet "  Frokostklubben " som Noxx Radio ikke har valgt å sende denne sesongen. Colin Seterlien, kanalens redaktør og eier sier at markedet for morgensradio var for svak til at vi kunne fortsette, men basert på lyttertall skal "Lunsjklubben" legges i et annet tidsrom hvor det foreligger flere lyttere, generelt sett. I tillegg har jeg startet ny karriere på pub`n her i by`n. Slik at det å stå opp 7 på morgenen for å lage radio, er helt uaktuelt... Det er nemlig Colin selv som er programleder for programmet som starter på mandag 11:00. 

Fra da vil du få nyheter, sporten, været, trafikkmeldinger og aktuelle teamaer alle hverdager fra 11 til 13:00 kun på Noxx Radio. Her er det rom for intervjuer og andre saker også, sier Colin. Han gleder seg til å sette i gang igjen med hverdagsradio. Her kan du ta kaffekoppen og lunsjen din, mens du får variert musikk fra 70-tallet og opp til dagens største hits. 

Hva er nytt med programmet?

" Det er ikke mulig å sende inn ønsker gjennom sms eller epost lenger, men dette kan nå kun gjøres ved å sende vår facebookside en melding eller kommentere innlegget til sendingen". Ellers skal det være samme stil? 

" Med noen forbedrede lydeffekter, jingler og produksjonsbilder, ja." 

Lunsjklubben får du alle hverdager 11-13:00. 

Comments(0)

Log in to comment